Raluca&Cristi ~ fotografii de nunta

Nunta
11/07/2012Inca o nunta mult asteptata :)
Raluca si Cristi au vrut sa ne aiba alaturi de ei si au rezervat data inca de anul trecut.. si bine au facut, pentru ca dupa ce am semnat cu ei au fost foarte multe cereri pentru fotografie de nunta in faimoasa data de 9 iunie :)) Se pare ca in fiecare an sunt cateva date ff cautate si e batalie mare pe ele.. asa ca daca va doriti ceva anume, neaparat pentru nunta voastra (fie el fotograf sau orice alt furnizor), sfatul nostru este sa rezervati din timp ;)
Revenind la mirii nostri simpatici, au fost foarte prietenosi si deschisi :)
“Suntem diferiti, dar ne iubim mult si se pare ca la noi, intradevar, dragostea a fost un vis care a devenit realitate”, este o afirmatie din povestea pe care ei ne-au trimis-o, iar noua ne-a placut mult..
Dragilor, va dorim sa priviti aceasta realitate prin aceeasi ochi indragostiti si sa fiti mereu unul pentru celalalt “ajutorul potrivit”..
Cristi&Lumi

Rochie mireasa: Natalia Vasiliev
Pantofi mireasa: Aldo
Machiaj: Florentina Stan
Costum mire: Damat
Pantofi mire: Mario Felini
Verighete: FiresQ
Buchet mireasa & aranjamente florale: Alina Sporisi
Restaurant: RSR :(
Related Posts
Featured
July&Mickey ~ wedding
Rochie mireasa: Natalia Vasiliev Machiaj: Florentina Stan Receptia: Hotel Jiul ...
Read The Post
Izabela & Alin – Fotografii de Nunta
Stiu ca am promis ca vi le dam pana de Craciun dar am zis ca atunci sa ne luam si noi ceva timp liber asa ca ne-am grabit putin :)) Ne bucuram ca am fost impreuna cu voi, sunteti ff simpatici si noi ne-am simtit bine langa voi.. ...
Read The Post
Andreea & Doru ~ fotografii de nunta
Asa cum va ziceam, toamna a ajuns si la noi.. nici nu ne-am dat seama cand a trecut vara.. si deja ne e dor de ea! :) Prima noastra nunta de toamna este cea a Andreei si a lui Doru, doi indragostiti de viata si unul de celalalt.. ...
Read The Post
error:
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.