Intrebari

CERCETEAZA TOATE LUCRURILE ...

Ce stil de fotografie abordam?

Daca ar fi sa incadram fotografiile noastre intr-un stil, am spune ca este unul fotojurnalistic combinat cu portret, deoarece dincolo de a documenta desfasurarea zilei nuntii sunt si momente create de noi, in special la sedinta foto. Totodata, ne plac emotiile autentice si naturaletea.

Putem alege stilul in care sa fie fotografiata nunta?

Nu, daca va doriti o alta abordare atunci poate eu nu sunt fotograful vostru. Pe site aveti multe galerii cu evenimente unde puteti vedea daca stilul meu este ceea ce va doriti.

Putem primi fotografiile in format RAW (negativele)?

Fotografiile le veti primi intr-un foarmat digital, de inalta rezolutie. Nu ne asumam raspundearea pentru fotografiile printate la diverse laboratoare foto si nici pentru cele printate pe o imprimanta personala, deoarece nu stim daca sau cum a fost facuta calibrarea echipamentelor, ci doar in cazul in care printarea este facuta de catre noi. In acelasi timp va rog sa tineti cont de faptul ca drepturile de autor asupra fotografiilor raman la noi, putandu-le folosi pentru promovare, concursuri foto, etc.

Putem primi si celelalte fotografii care nu au fost selectate pentru editare?

Nu, fotografiile pe care le primiti sunt doar cele care au trecut de selectia noastra si au fost editate. Fotografiile care nu ajung la voi ori contin oameni cu ochii inchisi, oameni care trec prin cadru, sau diverse situatii asemanatoare care pot altera un produs finit.

Putem sa iti spunem ce fotografii sa faci (o lista de fotografii)?

Este important sa imi faceti cunostinta cu membrii familiei, pentru ca acestia sa apara in fotografii, totodata daca vor fi momente importante pentru voi in timpul evenimentului este bine sa mi le comunicati.

Cate fotografii primim? Exista un numar fix de fotografii?

Numarul lor difera in functie de ceea ce se intampla in ziua nuntii, de numarul invitatilor, de timpul pe care-l acordati sedintei foto. Totusi un minim de fotografii este de 800, numarul lor adesea depasind 1000.

Putem schimba stilul editarii unei fotografii la cerere? Daca primim o fotografie alb-negru o putem avea si color, sau viceversa?

Daca ati venit inspre noi inseamna ca aveti incredere in estetica noastra si v-a placut ceea ce ati vazut. Asa ca nu, nu vom schimba stilul unei editari.

In cat timp primim fotografiile si celelalte produse?

Fotografiile le veti primi dupa doua luni, uneori si mai devreme, iar celelalte materiale (albume, printuri) dupa cel putin trei luni.

Ce echipament folosim?

Folosim echipament de top Canon si bineinteles backup la acestea. Totodata programe de editare profesionala cu licente, bineinteles.

Impreuna cu mine vine un al doilea fotograf?

Nu, fotografiez singur intreaga nunta, dar dupa caz, se poate si sa vin impreuna cu un al doilea fotograf, si bineinteles, acesta optiune implica si costuri suplimentare.

Faceti sedinte foto inainte de nunta sau dupa nunta?

Bineinteles, atat sedinte foto de logodna (save the date), cat si dupa nunta (trash/love the dress), in functie de pachetul si optiunile alese de fiecare.

Putem face o sedinta foto (oricare ar fi ea) intr-un loc ales de noi?

Da, dar trebuie sa tineti cont ca aceasta dureaza 2 ore si voi va trebui sa acoperiti costurile pentru transport, cazare si masa.

Un prieten este pasionat de fotografie, ne poate insoti la sedinta foto sa faca fotografii?

In nici un caz, as prefera ca la sedinta foto sa fiu doar cu voi doi, pentru a nu va distrage nimeni atentia si totodata pentru ca acele cadre sunt unice si create de mine. Este ca si cand cineva ar copia la un examen dupa voi si ar lua aceeasi nota :)

Va deplasati oriunde pentru fotografia de nunta?

Imi place sa schimb peisajul si sa ma las inspirat de locuri si oameni noi. Totodata, timpul meu, ca si al vostru, este pretios, si imi doresc sa petrec cat mai mult din timpul saptamanii cu familia mea. In functie de distanta, de loc, de transport, putem vorbi astfel incat sa fie bine si pentru voi si pentru mine.

Cat timp stati la o nunta? Se poate prelungi timpul rezervat?

Vom fi impreuna cu voi pana la maxim ora 1:00am. Daca doriti sa fim cu voi si dupa aceasta ora, va rog sa imi specificati, tinand cont ca pentru fiecare ora din intervalul 1:00-10:00 se va plati un cost suplimentar.

Daca in ziua nuntii am tenul iritat se poate photoshop-a pentru a arata natural?

:) In primul rand asigurati-va ca aveti un machiaj corect si rezistent, care sa estompeze pe cat posibil micile probleme, dupa care noi ne vom asigura ca tenul va arata mai mult decat bine.

Trebuie sa asiguram masa pe parcursul zilei?

Ar fi minunat daca da :) Ca sa pot lucra la capacitate maxima am nevoie sa ma hidratez si sa ma hranesc.

Transportul si cazarea sunt incluse in pret?

Nu, daca nunta sau evenimentul are loc intr-o alta localitate sau alta tara, transportul cazarea si masa vor fi costuri suplimentare adaugate la contract.

Ni se poate returna avansul daca anulam nunta? Putem schimba data nuntii daca am rezervat deja una?

Nu, acest lucru nu este posibil, deoarece aceasta data a fost pastrata exclusiv pentru voi, refuzand alte evenimente pe care le-am fi putut avea.

Oferiti reduceri de pret?

Daca nunta are loc in afara sezonului, in functie de programul meu si de cuplul respectiv, uneori oferim si reduceri :)

Cu cat timp inainte putem rezerva o zi pentru nunta? Cum se poate face acest lucru? Se poate pastra o data?

Cu cat mai repede cu atat mai bine :). Puteti rezerva o zi cu un an sau chiar un an jumate inainte, ca sa va asigurati ca ma veti avea la nunta. O zi este rezervata atunci cand semnam un contract si este achitat un avans de 30% din valoarea totala a acestuia. Nu putem pastra o data fara plata avansului sub nici o forma.

Cum putem sa va contactam?

De preferat, prin formularul de pe pagina noastra de contact, dar se poate si pe pagina de facebook, sau in cursul saptamanii, de luni pana vineri intre orele 10:00-18:00, prin telefonul afisat pe pagina noastra de contact.

error:
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.