fbpx

Despre

INDRAZNESTE SA VISEZI CU VOCE TARE

Lumi, sotia mea draga :) m-a convins ca trebuie sa avem si o pagina in care sa vorbim putin despre noi.. si spun m-a convins pentru ca nu-mi place sa vorbesc despre mine decat fata in fata.. dar credem ca e important ca atunci cand va alegeti fotograful sau fotografii sa patrundeti putin in lumea lor, dincolo de portofoliu, care bineinteles spune multe despre fiecare.. dar parca esti mai relaxat cand la nunta deja cunosti omul din spatele camerei foto :)

O sa incep prin a va spune ca sunt casatorit de 10 ani cu o femeie minunata, cu care impart totul, de la bucurii si foarte-bucurii, pana la ne-bucurii, si tot impreuna savuram fiecare fotografie pe care o fac sau o facem :)

Fotografia este o veche pasiune a mea.. fiecare dintre noi vedem lumea diferit iar aceasta este modalitatea mea de a imparti cu cei din jur felul meu de a vedea. Asa ca de fiecare data cand am o noua tema de lucru imi place sa imi dezvolt o relatie apropiata cu cei pe care ii fotografiez pentru ca viziunea pe care o cream impreuna sa fie la fel de intim legata de ei pe cat este de mine.

Aceasta este marea provocare a fotografiei pentru mine: sa surprind acea esenta a realitatii care va evoca nu doar o imagine peste decenii ci va pastra parfumul clipei traite atunci.

Sunt un optimist care vede frumosul din orice persoana, moment sau obiect.. si da, sunt de parere ca stresul si ingrijorarea nu ajuta nici creativitatii nici sanatatii ;) Cred ca oamenii sunt frumosi si asta trebuie sa reiese din munca si pasiunea mea.. cautam sa transmitem emotiile, sentimentele, starile prin care treceti in momentele importante din viata.

Altceva? Imi place sa ma plimb cu bicicleta, e un hobby mai vechi la fel ca si fotografia, dar care (deocamdata) nu il mai practic la fel de des ca pe vremea cand strabateam impreuna cu prietennii mei, muuulti km si ma bucuram de fiecare moment al calatoriilor.. Imi place sa ascult oamenii, ascult si U2 tot cu placere, ma uit la Top Gear, beau cappucino, restul va mai povestesc alta data..

Sunt un om simplu oricat de complicat as fi…

...

Cristian Conea

N
Aboneaza-te la Newsletter
error:
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.