Costin & Liliana, nunta

Nunta
16/06/2011


35

Se simte cineva rau? : ) sper ca nu, dar oricum noi va facem cunostinta astazi cu medicii nostri favoriti, Liliana si Costin.
Doi oameni eleganti, cu stil si foarte sufletisti, ne-au primit cu drag si prietenie de la inceput.. Liliana, frumoasa si gratioasa la bratul unui adevarat cavaler care o respecta si o iubeste… asta se putea observa de departe, nu trebuia sa fii un invitat la nunta ci doar un simplu trecator..
Ne-am bucurat sa cunoastem si cercul lor de prieteni, in special cavalerii si domnisoarele de onoare care s-au distrat si au facut o gramada de glume pe parcursul zilei inveselind atmosfera.

Am petrecut o zi frumoasa cu oameni speciali si ne bucuram mult ca am fost impreuna cu voi!

Cristi&Lumi

rochie: Natalia Vasiliev
pantofi mireasa: Derbydelux
hairstyle & make-up: Grafitti
smoking: Alb si Negru
pantofi mire: Musette
muzica: Magazinul de Muzica
restaurant: Plaza


[nggallery id=71]

ice_kmy 18:36 June 16, 2011 Reply
Cea mai frumoasa nunta, cu miri minunati, pozele sunt dementiale, astept sa le vad pe toate, pup dulce pe verisorii mei dragi!
mihaela 00:34 June 18, 2011 Reply
Superbe pozele!!Felicitari,Cristi un adevarat artist!!!
Dan Pavel 20:51 August 3, 2011 Reply
Casa De piatra Costi si Luli... Numai ganduri de bine si o singura parere de rau am ... CA NU AM PUTUT SA VIN SI EU ... Felicitari si Casa de Piatra !!!

Related Posts
Featured
Elena & Aurelian – Fotografii de nunta
Cine a zis ca am plecat doar in vacanta? :P Chiar si de aici, din Londra putem posta fotografii superbe!! Recunosc, ne place Londra, ne place contrastul intre trecutul istoric, prezent si viitor, felul neincetat in care reusesc s ...
Read The Post
Andra&Andrei ~ fotografii cununie civila
Sunt bucuros ca Andrei si Andra au ales o zi diferita de cea a nuntii pentru cununia civila. Acesta este sfatul nostru pentru toti mirii: bucurati-va de fiecare eveniment in parte! O sa fiti mult mai odihniti si relaxati in ziua n ...
Read The Post
Andreea & Crinu ~ Fotografii de Nunta
Doi oameni frumosi atat la interior cat si la exterior, Crinu si Andreea au fost foarte simpatici in ziua nuntii lor. S-au bucurat, au ras, au facut fotografii, emotii, tot tacamul :).. in cateva cuvinte, au avut o zi plina. Noi ...
Read The Post
error:
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.