Costin & Liliana, nunta

Nunta
16/06/2011


35

Se simte cineva rau? : ) sper ca nu, dar oricum noi va facem cunostinta astazi cu medicii nostri favoriti, Liliana si Costin.
Doi oameni eleganti, cu stil si foarte sufletisti, ne-au primit cu drag si prietenie de la inceput.. Liliana, frumoasa si gratioasa la bratul unui adevarat cavaler care o respecta si o iubeste… asta se putea observa de departe, nu trebuia sa fii un invitat la nunta ci doar un simplu trecator..
Ne-am bucurat sa cunoastem si cercul lor de prieteni, in special cavalerii si domnisoarele de onoare care s-au distrat si au facut o gramada de glume pe parcursul zilei inveselind atmosfera.

Am petrecut o zi frumoasa cu oameni speciali si ne bucuram mult ca am fost impreuna cu voi!

Cristi&Lumi

rochie: Natalia Vasiliev
pantofi mireasa: Derbydelux
hairstyle & make-up: Grafitti
smoking: Alb si Negru
pantofi mire: Musette
muzica: Magazinul de Muzica
restaurant: Plaza


[nggallery id=71]

ice_kmy 18:36 June 16, 2011 Reply
Cea mai frumoasa nunta, cu miri minunati, pozele sunt dementiale, astept sa le vad pe toate, pup dulce pe verisorii mei dragi!
mihaela 00:34 June 18, 2011 Reply
Superbe pozele!!Felicitari,Cristi un adevarat artist!!!
Dan Pavel 20:51 August 3, 2011 Reply
Casa De piatra Costi si Luli... Numai ganduri de bine si o singura parere de rau am ... CA NU AM PUTUT SA VIN SI EU ... Felicitari si Casa de Piatra !!!

Related Posts
Featured
Emi & Gabriela – Fotografii de Nunta
Un cuplu care ne este foarte drag noua si la care ne-a fost si mai drag sa fotografiem si sa fim impreuna cu ei :) Ma bucur de fotografiile frumoase pe care le-am creat impreuna, sunt povestea nuntii si dragostei lor.. intre prie ...
Read The Post
Cristi & Geanina ~ Fotografii de nunta
Geanina si Cristi si-au dorit o nunta mai 'altfel':) si asa au si facut-o. O sa vedeti detalii si aranjamente intr-un stil country, foarte dragute, pe care prietenii lor le-au realizat cu mare drag dar si cu muuuulta munca si dedi ...
Read The Post
Andra & Alex – Fotografii de Nunta
O nunta vesela si plina de bucurie.. asta mi-a ramas in memorie de la nunta lui Alex si a Andrei :) Si ce daca nu suntem toti modele profesioniste.. atata timp cat va zambesc ochii de bucurie, cat va place sa va aratati sentiment ...
Read The Post
error:
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.