Costin & Liliana, nunta

Nunta
16/06/2011


35

Se simte cineva rau? : ) sper ca nu, dar oricum noi va facem cunostinta astazi cu medicii nostri favoriti, Liliana si Costin.
Doi oameni eleganti, cu stil si foarte sufletisti, ne-au primit cu drag si prietenie de la inceput.. Liliana, frumoasa si gratioasa la bratul unui adevarat cavaler care o respecta si o iubeste… asta se putea observa de departe, nu trebuia sa fii un invitat la nunta ci doar un simplu trecator..
Ne-am bucurat sa cunoastem si cercul lor de prieteni, in special cavalerii si domnisoarele de onoare care s-au distrat si au facut o gramada de glume pe parcursul zilei inveselind atmosfera.

Am petrecut o zi frumoasa cu oameni speciali si ne bucuram mult ca am fost impreuna cu voi!

Cristi&Lumi

rochie: Natalia Vasiliev
pantofi mireasa: Derbydelux
hairstyle & make-up: Grafitti
smoking: Alb si Negru
pantofi mire: Musette
muzica: Magazinul de Muzica
restaurant: Plaza


[nggallery id=71]

ice_kmy 18:36 June 16, 2011 Reply
Cea mai frumoasa nunta, cu miri minunati, pozele sunt dementiale, astept sa le vad pe toate, pup dulce pe verisorii mei dragi!
mihaela 00:34 June 18, 2011 Reply
Superbe pozele!!Felicitari,Cristi un adevarat artist!!!
Dan Pavel 20:51 August 3, 2011 Reply
Casa De piatra Costi si Luli... Numai ganduri de bine si o singura parere de rau am ... CA NU AM PUTUT SA VIN SI EU ... Felicitari si Casa de Piatra !!!

Related Posts
Featured
Jenny & Robert – Fotografii de Nunta
Atunci cand calatorim, cand plecam din oras pentru a fotografia un eveniment, ma incearca sentimente si emotii diferite.. ce ma asteapta la capatul drumului, oamenii oare vor zambi, ma vor privi si primi ca pe cineva drag si astep ...
Read The Post
Ana & Rudi ~ Love the dress
Cred ca daca as mai face inca 20 de sedinte foto la Paris, tot nu m-as satura.. poate odata ne vom muta pentru o perioada acolo si va chemam pe toti sa va facem fotografii ;) Inainte sa ajung prima data acolo, mi s-a tot povestit ...
Read The Post
Raluca&Cristi ~ fotografii de nunta
Inca o nunta mult asteptata :) Raluca si Cristi au vrut sa ne aiba alaturi de ei si au rezervat data inca de anul trecut.. si bine au facut, pentru ca dupa ce am semnat cu ei au fost foarte multe cereri pentru fotografie de nunta ...
Read The Post
error:
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.