Costin & Liliana, nunta

Nunta
16/06/2011


35

Se simte cineva rau? : ) sper ca nu, dar oricum noi va facem cunostinta astazi cu medicii nostri favoriti, Liliana si Costin.
Doi oameni eleganti, cu stil si foarte sufletisti, ne-au primit cu drag si prietenie de la inceput.. Liliana, frumoasa si gratioasa la bratul unui adevarat cavaler care o respecta si o iubeste… asta se putea observa de departe, nu trebuia sa fii un invitat la nunta ci doar un simplu trecator..
Ne-am bucurat sa cunoastem si cercul lor de prieteni, in special cavalerii si domnisoarele de onoare care s-au distrat si au facut o gramada de glume pe parcursul zilei inveselind atmosfera.

Am petrecut o zi frumoasa cu oameni speciali si ne bucuram mult ca am fost impreuna cu voi!

Cristi&Lumi

rochie: Natalia Vasiliev
pantofi mireasa: Derbydelux
hairstyle & make-up: Grafitti
smoking: Alb si Negru
pantofi mire: Musette
muzica: Magazinul de Muzica
restaurant: Plaza


[nggallery id=71]

ice_kmy 18:36 June 16, 2011 Reply
Cea mai frumoasa nunta, cu miri minunati, pozele sunt dementiale, astept sa le vad pe toate, pup dulce pe verisorii mei dragi!
mihaela 00:34 June 18, 2011 Reply
Superbe pozele!!Felicitari,Cristi un adevarat artist!!!
Dan Pavel 20:51 August 3, 2011 Reply
Casa De piatra Costi si Luli... Numai ganduri de bine si o singura parere de rau am ... CA NU AM PUTUT SA VIN SI EU ... Felicitari si Casa de Piatra !!!

Related Posts
Featured
Alex & Alina – Love the Dress
Inca o sedinta foto Love the Dress foarte frumoasa, de data asta facuta la vecinii nostri bulgari.. Ne bucuram ca am ajuns si pe la ei, daca nu vara la mare sau iarna la zapada, macar toamna la fotografiat :)) Alex, Alina, eu zic ...
Read The Post
Andrei&Andreea ~ fotografii de nunta
Bine v-am regasit in noul an! Sa speram ca o sa fie unul minunat pentru voi cat si pentru noi ;) Incepem anul cu o frumoasa nunta de noiembrie, multa deagoste, culori de toamna tarzie, detalii deosebite.. pe Andreea si Andrei ii ...
Read The Post
Beni&Alina, impreuna pe drum…
"Love is friendship set on fire" Pornesti la drum printr-o simpla prietenie, care creste, se dezvolta cu fiecare pas pe care il faci impreuna, ca sa ajunga o iubire ce te completeaza si te transforma in omul care stie sa daruiasc ...
Read The Post
error:
Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.